En sån där dag igen.

Dagskift-nattskift-kvällskift-dagskift.
Fy vilka tråkiga skift.

Mannen är borta och jobbar hela veckorna.
Fy vilka tråkiga veckor.

Katten och Hunden för världens liv och trotsar mig galet mycket.
Fy vilka jobbiga djurhumör.

Ingen idé att städa och göra fint för det ser lika djävligt ut så fort hunden kommer in.
Fy vilket tråkigt väder.

Sura griniga gubbar som ifrågasätter och ger en sånadär överlägsna blickar.
Fy vilka tråkiga människor.

Näe jag har en riktig skitdag idag. Hade nog gjort bäst i om jag stannade kvar i sängen, redan i gårmorse.
Ska se till att få i mig lite mat och sen iväg på jobbet igen. Bäst att surkorvarna håller sig undan, annars kanske jag exploderar. Man vet inte.
Men det känns som att det är nära nu.

Lgh-visning och Al Capone.

Följde med Ia idag på lgh-visning här i stan, en 2a för 695,000 i centrum. Kakelugn (oanvändbar dock...), högt i tak, djupa fönster och riktiga trägolv. Mikro-liten toalett som det gäller att man håller vikten för att ta sig in&ur, varken balkong eller fransk fejk-balkong och renoveringsbehov med sjukt repiga golv. Min rekommendation, sök vidare gumman. You´ll find better. Och billigare!

Var ut en sväng till Arcus med, Sveriges största fyndmarknad där i helgen, men fyyyy katchen vilken lång kö! Först svårt att parkera bilen sen svårt lång kö in. 40kr i entré, jag är lite allergisk mot sånt. Betala in sig för att få gå in och handla! Fy bubblish. Vi vände när vi såg längden på kön. Näe fan, inte köar vi för att få betala för att få handla på loppis. No way. Kallt var det också.

En svängeling på stan, fika på Café Fröjd. Det var annorlunda där inne, mysigt och hemtrevligt! Inte så sterilt som det har tendens att vara på fik nu för tiden. Trevlig personal och gott fika! Muy bien.

Middag orkade varken jag eller gubben laga så vi åkte till Pastabacken, eller Pastarestaurangen som det kanske egentligen heter. Jag åt Al Capone, sååå god! Pasta med oxfilé, purjolök, vitlök, champinjoner och tomater. Köttet bara smälter i munnen. Mums! Tog en bild av "Allt om mat" för att visa, lätt värt ett besök dit! :D

Nu är det lugna puckar&mögelost som gäller.


Finally kom min mobil...

Tappade ju som sagt mobilen i toastolen förra veckan. K-L-Å-P!
Men det är inte så konstigt iofs, för jag är expert på såna där saker.
Idag kom den då äntligen, min nya! En fin svart en med 8,1Mp kamera och skyddad lins. Mer kamera än telefon alltså. Men jag fotar ju galet mycket med telefonen då jag bara har den å ingen kamera så det är ju perfekt! Ska prova den ordentligt imorrn så vi får se vad den går för.. :)

Målade naglarna i en mycket fin lila färg igårkväll, idag blandade jag spolarvätska åt mamma och vips var naglarna vita! Damn. Ni ser, jag kan jag.


Snajsig va? ;) Tack försäkringsbolaget! :)


Fortfarande o-frisk.

Ja då har en ny dag vaknat till liv, tyvärr inte min kropp...
Fortfarande 200 i puls, kallsvettas, snorig som få, hostattacker och himla osugen på att äta då jag mest bara mår illa med. Gårdagen blev en dag i soffan, såg en av fem skivor från Shogun-boxen. Blir väl andra skivan idag då.

Mimmie har haft nån slags frispel på morgonen och klättrat i blomkrukorna, hängt i gardinerna och i mina byxben. Och hon ska ändå vara den lugna sortens katt. Nåväl, alla är vi små i början.
Jag jobbar febrilt med att få hon att vässa klorna på klösträdet och inte på bordsbenen, några tips på hur jag ska bära mig åt?

Så himla fint höst-väder ute, vill bara gå ut på en jättelång långpromenad men näedå. Kroppen strejkar. Typiskt!

Dags att hälla upp lite med citron-vatten, tvinga i mig några liter thé med massor av honung i och bädda ner sig i soffan. Nu är jag less på att vara sjuk.


Måste ju visa min bejbis.



Här är Mimmie och hennes syskon Milou och Molly. Mimmie är skönheten längst bak, en brunsköldpaddsmaskad ragdoll. Bilden är tagen av hennes uppfödare, S*Blue Avenys i Vännäs.

Visst är hon väl fin min lilla gumma?

Ska lägga upp några egna bilder på hon senare, men då min telefon är tillfälligt ur funktion efter badet så dröjer det tills den nya kommer med posten senare i veckan.

Mjau.

Ny design!

Kollakolla så fräscht och fint!

Det är Elin, http://designandmakeup.se som varit duktig och gjort denna finfina design.

Stort tack för den!

Sick and tired&babycat.

Nu ska ni få höra.

Blev matte i tisdags till en liten ragdollbebis, Mimmie heter hon. Hade jag döpt hon själv hade hon nog fått namn efter nån jänkar-modell eller asa-namn. Men uppfödaren valde Mimmie så Mimmie it is. Hon är världens sötaste lilla gumma! Och hon har hunnit med mycket ska ni veta. Badat i toastolen, klättrat i duschdraperiet, vässt klorna i husses armhåle-hår, slagits med katten som bor i spegeln i hallen och är fruktansvärt lik hon själv, lekt kurragömma i tvättmaskinen och sovit mångamånga timmar. Mitt lilla lurviga lilltroll. Så fin!

Sen blev jag sjuk. Dundersjuk! Kunde knappt prata, ont i halsen, snor i hela skallen och världens hosta. Så frökenfräken var tack vackert hemma i sängen och lät någon annan bli rik på mina tur-förluster. I söndags mådde jag bättre, jooooo nog kan väl fröken jobba idag nog. Så jag ringde in mig piggelin, hade extra-jour idag vilket innebär att jag bara har påtat på här hemma och väntat på att telefonen ska ringa. Men den har varit tyst så idag har jag varit kreativ ska ni veta. Tills 2230 ungefär. Gick och la mig vid 21, sov en timme men sen var det kört. Vaknade och mådde illa som en gorilla, febertermometern visar +38,5. Så det blev sjukanmälan åter igen. L-E-S-S.

Har dessutom tappat mobilen i toastolen, som lyckligtvis bara var vattenfylld, men ändå. Den är död! Jättedöd. Himla tur att jag hade den försäkrad så det kommer en ny i veckan.

Ja hujedamig, det är roligt nästan jämt. Nu ska jag ta en alvedon och sova bort dessa elaka bassilusker. Och det är då banne mig inte svininfluensan. För vi skator får bara fågelinfluensan, sådeså.


My baby is coming hooooome...

Äntligen äntligen äntligen!

Fy bubblan vad det är drygt att ha gubben borta under veckorna. Är det inte jakt så är det jobb...
Men nu är det torsdag och det betyder homecoming day! :D
Så drygt när jag jobbar oregelbundna skift och han är borta under veckorna. Har vi otur jobbar jag ju jättemycket just dom dagarna&kvällarna han är hemma. Menmen, det är ju bättre än att han ska gå på a-kassa iaf.

Förbenade lågkonjunktur, se till och vänd så mitt hjärta kan få jobba hemma igen...

Sen middag idag, inte orkar jag laga nån seriös mat när det bara är jag heller. Så dagens middag består av fil, havrefras och hemmakokt hallonsylt. Mumsfilibabba! Halvnio på kvällen vill man inte trycka i sig en massa pasta, iallafall inte jag. Fil, vad vore jag utan fil? Middagslös? Gudars vilken unkis jag håller på att bli.

Näe, nu får han ta och komma hem, imorrn ska vi laga riktig middag. Det var några dagar sen! :o
Skäms på mig. Nästa vecka ska jag nog ta mig i kragen och laga middag. Notera att jag skrev "nog." Så vi ser väl, tills vidare håller jag norrmejerier flytandes med min filkonsumtion. Låglaktosfil dessutom så man blir ju halvt ruinerad på kuppen...

Nu, Idol&havrefras. För snart kommer min älskling hem, då ska det badas badkar med min badkarl! ;)

RSS 2.0