Sista september.

Hej å hå vad tiden går! Sista september idag. Galet...

Mötte en kollega imorse som var helt snöig både i fronten och på lasten, som otur var så fick jag själv inte känna det vita guldet falla på mig. Men hade jag varit liiiite tidigare och åkt liiiite mer norrut så hade jag kanske fått en smak av vintern jag med, lite mer än att bara se den.

Dagens stora grattis-ni-har-tänkt-till går till Husmans i Gälka, fina fisken att dom inte blandat i jordnötter i den flygande jakoben utan hade dom på sidan om i en enkom skål på disken. Perfekt, nu kunde ju även jag äta den maten utan att behöva ta till adrenalin i flytande form och ambulansen! Kan ju inte bli så mycket bättrigare än så.. ;D

Blir gaaaalen på folk som hejvilt blandar och gräver i både buffeer och godisaffärer och blandar skedarna! Fick i mig spår av pistagenötter då jag köpte torkade jordgubbar i höstas, slutade med en natt på akuten. Himla obra om jag får säga det själv!

Home alone med Tyke-boy då mannen jobbar borta. Och han trotsar mig nåt så hemskt! Ja, hunden alltså.. Jag förstååår inte. Så snäll när mannen är hemma men oj en sån ögontjänare, blir en liten sate när det bara är vi två. En katt, så lugnt&skönt det vore med en katt.

Adjöken från fröken!

Nya tag&resume.

Sommaren har då både hunnit anlända och passera. Hur har mitt bloggande gått? Inte så bra...

Ska göra ett tappert försök att sammanfatta lite.

*Firade midsommar i stugan, 2-dagarsfestande på "backen". Movits, Markus Fagervall, Raj-Raj och Refreshments stod för underhållningen. Mumin-språket var som vanligt mest förekommande (hade verkligen behövt kunna det där språket alltså...), bastutimringen blev äntligen målad, Fishermanflaskan tömd och Misty fick torrkött till älsklingens förtret...

*Jerry Williams på Havsbadet, gubben han kan rocka än!

*Eva Eastwood, Refreshments (-igen!), och BOPPERS!! Holy macarony vad bra dom var! Fick en bra idol-bild med Ingmar, mamma och jag. Tyvärr lämpar den sig inte för publicering enligt min kära mors utsago så vi struntar väl i det då...

*Roadtrip till pappa, cowboys&indianer och Kolmården. Träffade kusiner&fastrar som man tyvärr ser allt för sällan, men så är det ju tyvärr när Sverige nu prunt var tvunget bli avlångt!

*Myyyysig weekend med älsklingen i en annan stad, hotell, drinkar&mys på en båt och supergod mat på en italiensk restaurang. Sånt borde man göra oftare!

*Räkfrossa med mammorna. Najsnajs!

*SOL, bad, massa god mat, sånt som här sommaren till! Och såklart massa lugn&ro.


Nåväl, har säkert glömt en massa grejer, eller så har jag bara gett fan i att skriva det. Man vet aldrig! :P

RSS 2.0