Oro inför svarta dagen.

Så kommer den då.
Morgondagen.
Begravningsdagen.


Ljus klädsel var bestämt, jag som är så bra på svarta kläder! Antingen blir det en svart klänning med vit kofta, eller en vit klänning med svart kofta. We'll see... Ska kliva upp tidigt imorgon, dom har ju lovat fint väder så en morgonpromenad vid 6-tiden skulle nog vara lämpligt för att rensa skallen och fylla lungorna med nytt syre inför dagens prövningar.

Jag och mannen har gjort snittar nu ikväll som vi ska ta med oss som komplettering till smörgåstårtan. Två olika, en med häststek&ren och den andra med kallrökt lax. Vi är ju kungar i köket när vi lägger den sidan till, så dom blev himla goda, imorrn är dom ännu bättre när dom fått dra lite i kylen under natten.

Vi åker till mamma innan begravningen och tar med oss henne dit. Känns bra att komma i samlad trupp.
Synd att storkusin inte kan komma, men med ett färskt operationssår på magen ligger man stilla på sjukhuset,jättestilla!
Förhoppningsvis får morfar komma hem från sjukhuset imorgon, en vecka har han  legat där nu. Stackarn...

Blev en låååång Gällivaresväng idag, kollegan stod i Pc, också han nyutexaminerad och så där lagomt kycklinggul som jag, med tre högnivålarm. Efter 3 timmars projekterande var vi i hamn och kunde fortsätta på våra resor. Tyvärr rök ju min vila där så humöret är inte helt på topp nu. Har väldigt väldigt nära till svordomarna hela tiden. Är nog ganska mycket press inför morgondagen med.

Bara nu morgondagen passerar. Ska bli skönt att få han i jorden. Då kanske han får frid och vi med den. Amen.

Kommentarer
Postat av: Ingela

kram

2009-05-29 @ 09:04:26
URL: http://ingela1975.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0