Vår hund, en död bäver?

Varit på vift i stan hela dagen. Allergiutredning, middag (tack igen, svärfar!), socialiserande och handling. Skönt med en kravlös dag. Men hoppsan, glömde ringa chefen! Måste ju ha nycklar innan jag kan bege mig ut på min jungfrufärd på onsdag... Bäst att ställa larm i mobilen så jag inte glömmer. Vad skulle jag göra utan mobilen?

Allt var ju inte helt positivt med att ranta runt hela dagen. Vädergudarna hade tydligen bestämt sig för att det skulle ösregna just precis över våran hundgård -hela dagen! Det var en vääääldans blöt Tyke som väntade på oss när vi kom hem. Stackarn...
Regn i kombination med hund rimmar inte sådär väldans bra. Han luktar som en död bäver, han såg ut som en dränkt bäver, för att inte tala om hur huset såg ut när han kom in. Lera lera lera... Tur att jag har en man som älskar att städa!

Slutet av månaden=betala räkningar. Hade ju gärna gjort det, om nu internetbanken behagade fungera. Men icket sa nicket. Denna datoriserade värld. Så skört... Får väl tack vackert spara min lilla räkningshög (bara för att den är liten är inte siffrorna små tyvärr...) tills imorrn och göra ett nytt försök.

Imorgon ska jag dräneras. Jag som varit nervös hela morgonen för det till ingen nytta, när dom små rackarna väljer att göra tappningen på blod imorgon istället. Så det är väl bara att vänta med yrseln, kräkningarna och svimningen en dag till då. En läkare sa en gång till mig att anledningen till att jag mår så dåligt när dom tappar mig på blod är för att jag har så lite blod? Är det verkligen rimligt?

Moroten imorgon blir att, om jag överlever provtagningen då förstås, en 180cm hög träpjäs. Kommer bli galet läcker i vårat nya kök... Men sen får jag nog ge mig. Bara kaffekopparna, sen får det vara bra. Inget mer vilt i huset, sålänge det inte är ätbart förstås.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0